• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Zajednica inovativnih nastavnika

Mjesto gdje se spajaju ljudi, rađaju ideje, kako bi stvarali dobro obrazovanje i čuvali radost djetinjstva za svako dijete.

zajednica logo hq-01

[Modal-Window id=”1″]

Inspiriraj se i razmijeni ideje

Mjesto gdje se spajaju ljudi, rađaju ideje, kako bi stvarali dobro obrazovanje i čuvali radost djetinjstva za svako dijete.

NIN: Nagrada za inovativne nastavnike

Cilj dodjele godišnje nagrade je prepoznati i promovisati one pojedince i pojedinke koji daju nemjerljiv doprinos razvoju odgoja i obrazovanja, predane i posvećene profesionalce koji svaki dan u vrtiću ili školi pretvaraju u čarobnu avanturu učenja i otkrivanja. Ovo je jedna u nizu aktivnosti osmišljenih sa ciljem promovisanja važnosti nastavnicke profesije, i njene uloge u razvoju društva i svih drugih profesija.

COI SbS: Regionalna godišnja konferencija

COI SbS regionalne konferencije održavaju se u augustu/kolovozu i do sada su okupile na hiljade profesionalaca iz oblasti odgoja i obrazovanja koji se povezuju i potom profesionalno djeluju, razmjenjuju ideje, inspiriaju jedni druge i na taj način obogaćuju nastavnu praksu. Dobro obrazovanje, usmjereno na dijete ne prestaje biti razlog susreta zajednice inovativnih nastavnika; zajednice u kojoj se ideje i promišljanja pažljivo slušaju.

Besjede o obrazovanju

Besjede o obrazovanju su razgovori sa zaljubljenicima u obrazovanje. Domaćini u studiju, Nedim Krajišnik i Namir Ibrahimović do sada su ugostili profesionalce iz oblasti obrazovanja, nastavnie, učenike, pedagoge…

Besjede nemaju granice.

COI SbS SHOP

Kupovinom direktno podržavate razvoj nastavničke profesije i radite na svom profesionalnom usavršavanju.

Upoznaj nas i ostani informiran

Inspiriraj se, postani #innastavnik i inspiriraj druge!

U temelju inovativnosti otvoren je um i spremnost da slušamo potrebe, ideje i mišljenje djece, da se usudimo oprobati drugačije pristupe, da slobodno griješimo i nešto iz toga naučimo, da ne ustrajavamo uporno na zadatim okvirima, čak i onda kada smo sigurni da ne funkcionišu. Jesi li ti inovativni nastavnik?

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram