• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

KOŽ

Kakvo obrazovanje želimo?

Kakvo obrazovanje želimo?

Centar za obrazovne inicijative Step by Step i Zajednica inovativnih nastavnika/ca uputili su se na put potrage za obrazovanjem kakvog želimo. Vjerujemo da je obrazovanje javna stvar, i kao takva mora biti predmet rasprave svih kojih se obrazovanje i tiče. Čija je škola? Škola i obrazovanje su zajednička stvar, zajedničko dobro i vjerujemo da biti indiferentan prema obrazovanju, predstavlja čin slaganja sa stanjem kakvo jeste.

KOŽ je široka društvena kampanja kojom okupljamo nastavnike, roditelje, stručnjake, predstavnike akademske zajednice i građana. Na ovaj način želimo obrazovanje zadržati u fokusu interesovanja donosioca odluka, ali i da postignemo minimum koncenzusa u pogledu ciljeva obrazovanja u BiH, te vrijednosti na kojima ono treba da počiva.

Slušamo Vas, imate li 5 minuta ili više?
Vašim odgovorima direktno podržavate našu KOŽ kampanju.

Izdvojite 5 minuta i odgovorite na pitanja poput – Kakvo obrazovanje želimo za našu djecu?

Izdvojite još 5 minuta i odgovorite na pitanja poput – Kakve nastavnike trebamo?

Izdvojite 10 minuta ako ste nastavnik i profesionalac iz oblasti obrazovanja, i recite nam više o standardima nastavničke profesije!

Otvorili smo temu Svakodnevni život škole u kojoj pričamo o vašim svakondevnim brigama, uspjesima i idejama ali se nadamo da ćete aktivno uzeti učeće i pomoći nam da odgovorimo na šest drugih tema koje zasnivamo na nastavničkim standardima.

Morate biti prijavljeni korisnik kako bi pristupili ovom dijelu platforme.

Dodajte novu temu

Morate biti prijavljeni korisnik kako bi pristupili ovom dijelu platforme.

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram