• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Resursi za nastavnike

Pripreme za časove, teme i projekte 80+ metoda, tehnika i strategija za rad u učionici

Inspiriraj se, postani #innastavnik i inspiriraj druge!

Resursi za nastavnike su prostor za inspiraciju inovativnih nastavnika. Obogatite svoju nastavnu praksu novim metodama i strategijama, ili se inspirirajte inovativnim pripremama za časove. Pronađite važne materijale u COI SbS publikacijama i priručnicima; i na kraju – ne zaboravite inspirirati druge. Objavite svoj tekst, pripreme za časove, metode i strategije u učionici i inspiriraj druge.

Pripreme za časove

Inpririraj se inovativnim časovima, primijeni ih u učionici i inspiriraj druge – postavi svoju pripremu i preuzmi obrazac za procjenu.

Metode i strategije

Inspiriraj se inovativnim metodama, primijeni ih u učionici i inspiriraj druge – postavi svoju metodu, tehniku ili strategiju.

Publikacije i priručnici

Besplatni priručnici i dodatne publikacije za vaše profesionalno usavršavanje; posjetite i COI SbS shop i podržite rad Zajednice.

Autorski tekstovi

U želji da se nastavnički glas čuje objavljujemo vaše autorske tekstove. Ispričaj nam svoju priču, pošalji nam tekst i inspiriraj i druge.

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram