PREGLED OSAM SEDMICA #3 – ZA DJECU I RODITELJE


PREGLED OSAM SEDMICA #3 – ZA DJECU I RODITELJE
Dobrobit djece bila nam je na prvom mjestu u pripremi svih materijala, ali je većina njih bila namjenjena nastavnicima/cama koji su ih onda oblikovali za potrebe svojih učenika/ca.
Ipak,neki od zabavnih zadataka bili su namijenjeni upravo djeci. Na samom početku izradili smo MOJ DNEVNIK, u koji su djeca mogla bilježiti svakodnevne događaje i svoja osjećanja, ali i odgovoriti na jedan od čak 30 postavljenih izazova! Nikad nije kasno da počnete pisati svoj dnevnik.
Svaki ponedjeljak otpočinjao je IZAZOVOM – pisanjem zahvalnica, izradom vremenske kapsule, osmišljavanjem svojih superheroja, pravljenjem papirnih aviona, naučnim eksperimenatima…
Pristigli dječiji radovi krasili su naš sedmični ČASOPIS MOJ OBLAK, koji je izlazio svake nedjelje, kao i podlistak časopisu NAŠI OBLAČIĆI koji smo nestrpljivo očekivali svakog četvrtka. Časopis je vrijedno slagao nastavnik Ernad Osmić.
Bilo je tu i ideja za RODITELJE i cijele porodice/obitelji, koji su postali naši istinski partneri u pružanju podrške djeci. Zajednički smo proslavili Međunarodni dan porodice, zaplesali na Međunarodni dan plesa i družili se otkrivajući uvijek nanovo koliko nam je porodica važna.
Idemo dalje…

27 Maja, 2020

0 responses on "PREGLED OSAM SEDMICA #3 - ZA DJECU I RODITELJE"

Leave a MessageThe contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku