• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

PREGLED OSAM SEDMICA #3 – ZA DJECU I RODITELJE

PREGLED OSAM SEDMICA #3 – ZA DJECU I RODITELJE
Dobrobit djece bila nam je na prvom mjestu u pripremi svih materijala, ali je većina njih bila namjenjena nastavnicima/cama koji su ih onda oblikovali za potrebe svojih učenika/ca.
Ipak,neki od zabavnih zadataka bili su namijenjeni upravo djeci. Na samom početku izradili smo MOJ DNEVNIK, u koji su djeca mogla bilježiti svakodnevne događaje i svoja osjećanja, ali i odgovoriti na jedan od čak 30 postavljenih izazova! Nikad nije kasno da počnete pisati svoj dnevnik.
Svaki ponedjeljak otpočinjao je IZAZOVOM – pisanjem zahvalnica, izradom vremenske kapsule, osmišljavanjem svojih superheroja, pravljenjem papirnih aviona, naučnim eksperimenatima…
Pristigli dječiji radovi krasili su naš sedmični ČASOPIS MOJ OBLAK, koji je izlazio svake nedjelje, kao i podlistak časopisu NAŠI OBLAČIĆI koji smo nestrpljivo očekivali svakog četvrtka. Časopis je vrijedno slagao nastavnik Ernad Osmić.
Bilo je tu i ideja za RODITELJE i cijele porodice/obitelji, koji su postali naši istinski partneri u pružanju podrške djeci. Zajednički smo proslavili Međunarodni dan porodice, zaplesali na Međunarodni dan plesa i družili se otkrivajući uvijek nanovo koliko nam je porodica važna.
Idemo dalje…

27 Maja, 2020

0 responses on "PREGLED OSAM SEDMICA #3 - ZA DJECU I RODITELJE"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram