• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Pregled 1. dana Regionalne Konferencije ZIN-a

Drage učesnice i učesnici 12. Regionalne konferencije Zajenice inovativnih nastavnika/ca,
Sretni smo što je prvi dan naše zajedničke konferencije protekao u dobrom  raspoloženju i sa puno osmijeha, što smo sreli puno poznatih lica, ali i što smo upoznali i neka nova!
Kao što to obično i biva, nakon uvodnog pozdrava i informacija o onome što nas očekuje, Konferencija smo predali u vaše ruke.
Predstavili smo zanimljive rezultate istraživanja: Procjena online nastave tokom pandemije od strane roditelja, učenika i nastavnika, i otvorili niz pitanja za raspravu. Diskusije u malim grupama su bile odlična prilika da čujemo različita a opet tako slična iskustva, potrebe i izazove koji nas tek očekuju. Ova i mnoga druga pitanja koja će se javiti, a koja se dotiču unapređenja kvaliteta obrazovanja, ostaće otvorena za raspravu i tokom i nakon ovogodišnje Konferencije.
Istraživanje roditelja i učenika možete pronaći na OVOM LINKU.
Prezentaciju sa Konferencije kao i listu drugih istraživanja objavićemo odmah nakon Konferencije.
Sutra nas očekuje jednako uzbudljiv dan tokom kojeg ćemo čuti više o ulozi samih nastavnika/ca, a posebno nastavničkih mreža koje su dale nemjerljiv doprinos u pružanju uzajamne podrške tokom proteklog perioda.
Za one koji su propustili, program možete pronaći na ovom linku. 
Vidimo se tačno u podne na nekoj od platformi (Facebook, Youtube ili www.inskola.com) a nakon toga na Zoom-u u diskusiji.
Ne propustite Besjede u 19.00 sa zanimljivim gostima.
Pišite nam, podijelite vaše ideje, sugestije, primjere prakse, utiske..
LIVE BLOG možete pronaći na OVOM LINKU.
Do sutra!
Step by Step tim
29 Aprila, 2021

0 responses on "Pregled 1. dana Regionalne Konferencije ZIN-a"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram