• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Četvrti dan 12. Regionalne konferencije ZIN-a

Dragi učesnici i drage učesnice,

Dobro došli na četvrti dan 12. Regionalne konferencije Zajednice inovativnih nastavnika/ca na temu “KUDA IDE OVA ŠKOLA?”.

“Kuda ide ova škola?” tema je 4. dana Regionalne konferencije. Saznaćemo više o aktivnostima naših partnerskih organizacija iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, kao i o planovima Zajednice inovativnih nastavnika/ca za narednu školsku godinu. Zajednički ćemo promišljati o tome kako da na najbolji način nastavimo pružati podršku jedni drugima, promovišemo nastavničku profesiju i kvalitetno obrazovanje. A u Besjedama – dobitnici NIN-a za 2019. godinu. Jedva čekamo početak  #iovojeskola #12regionalnakonferencija

Jučer smo imali veoma uspješan dan i tehnički nismo imali nikakvih problema. Hvala na strpljenju i doprinosu.
Današnji program pogledajte u nastavku maila.
Prvu sesiju i večerašnju Besjedu pratite na našoj Facebook ili YouTube stranici.
Na drugu sesiju priključujete se na ZOOM i to za registrovane učesnike/ce konferencije.
Veoma nam je važno da naš YouTube kanal postane još jedno mjesto susreta u budućnosti. U to ime vas molim da se SUBSCRIBE na naš kanal kako bi nam omogućili da dođemo do što više zaljubljenika u obrazovanje. 
Pridružite nam se na našem LIVE BLOGU i to na ovom linku. Napominjemo da je registracija neophodna kako biste učestvovali u našem blogu. 
Veliki pozdrav od ekipe Step-a i Zajednice 🙂
 
Sretno nam svima! 🙂
 
image.png
image.png
29 Aprila, 2021

0 responses on "Četvrti dan 12. Regionalne konferencije ZIN-a"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram