• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Završen webinar „Predstavljanje nastavničkih praksi“

Centar za obrazovne inicijative „Step By Step“ je u prethodne tri sedmice održao webinare na kojima su nastavnici/ce predstavljali svoje prakse koje su prethodnih godina nagrađivane ili nominovane za Nagradu za inovativne nastavnike/ce. Webinari su bili javni, te je svako ko je želeo da prisustvuje mogao/la da sluša prezentacije koje su sami/e nastavnici/ce pripremili/e o svojim praksama.

Kako je Step mjesto okupljanja ovaj webinar je organizovan kao svojevrsna podrška gdje su nastavnici/e sa svih krajeva BiH mogli da razgovaraju, razmjenjuju ideje, inspirišu jedni druge, predlažu prakse za različite nivoe odgoja i obrazovanja.

Prezentacije su organizovane po kategorijama odgojnih i obrazovnih nivoa, tako da su edukatori/ce sa svih nivoa imali priliku da prezentuju svoje prakse.

Webinari su završeni u krajnje pozitivnom i inspirativnom duhu, gdje su po povratnim informacijama organizatori još jednom uvidjeli koliko je Zajednica inovativnih nastavnika/ca mjesto koje je itekako bitno za međusobnu saradnju obrazovnih radnika/ca.

Step trenutno radi na post produkciji ovih webinara koji će biti pristupačni Zajednici inovativnih nastavnika.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na nesebičnom i inspirativnom radu i prezentaciji sopstvenih inovativnih praksi koje obrazovanje u BiH svakodnevno čine boljim i kvalitetnijim.

17 Novembra, 2021

0 responses on "Završen webinar „Predstavljanje nastavničkih praksi“"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram