Zajednica nastavnika/ca potrebna više nego ikad!


Centar za obrazovne inicijative Step by Step zajedno sa Zajednicom inovativnih nastavnika i nastavnica sprema smislenu podršku nastavnicima širom Bosne i Hercegovine i regiona.

Za početak iz naše radionice dolaze “Metodičke upute za nastavu na daljinu” koje otvaraju ideju da učenje nije sprint već maraton ili zašto je manje više? Učenje na daljinu ima potpuno drugačija pravila od učenja u odjeljenju ili zašto ne možemo “prepisati” način rada u učionici i raspored časova u on-line školu!

METODIČKE UPUTE ZA NASTAVU NA DALJINU!

Molimo sve nastavnike i nastavnice da nam pomognu da na najbolji mogući način odgovorimo vašim potrebama. Možete to uraditi popunjavanjem ankete koju možete pronaći na ovom linku. Beskrajno smo zahvalni.

Ostanite zdravo jer u ovom trenutku kao i uvijek #nastavnicisuvažni

Zajednica inovativnih nastavnika

22 Marta, 2020

0 responses on "Zajednica nastavnika/ca potrebna više nego ikad!"

Leave a MessageThe contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku