• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Upoznajmo se – Edina Međić

Upoznajmo se – Edina Međić

Ja sam Edina Međić i radim u „Prvoj osnovnoj školi“ u Maglaju već 22 godine. Sada vodim drugi razred. Svaki novi dan mi je novi doživljaj sa mojim đacima. Mislim da sam učiteljica koja je u stalnoj potrazi za metodama i oblicima rada koji će proces učenja učiniti zabavnijim i učinkovitijim. Stalno osluškujem individualne potrebe i interese učenika i pokušavam da svaki dan u školi bude prilika za razvoj sposobnosti koje već imaju i stvaranje novih.

Učestvovala sam u Projektima edukacije nastavnika koje je organizovao UMCOR kroz Programe razvoja zajednice kao trener. Prošla sam i obuku „Osnove demokratije“ iz programa „Civitas“, TNS 1 Kanadskog instituta, seminare za primjenu metodologije usmjerene na dijete…

Bila sam učesnik  u Projektu “Provedba definiranih ishoda učenja u oblasti jezičko-komunikacijskog područja u Zeničko-dobojskom kantonu“ provodeći obuku i mentorisanje nastavnika svoje škole.

Volim raditi sa djecom pa organizujem radionice i za djecu starijeg uzrasta u školi u kojoj radim, ali i u Gradskoj biblioteci u Maglaju.

Ipak, mislim da je moje najveće profesionalno postignuće to što moji đaci izrastaju u dobre ljude. Najveću podršku za sve što radim dobijam od porodice, supruga i dvije prekrasne kćerke.

0 responses on "Upoznajmo se - Edina Međić"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram