• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Profesori chat.vrt.com (četvrtkom)

Profesori četvrtkom (chat.vrt.com) novi je jednosatni serijal razgovora o obrazovanju koji će biti emitiran na COI Step by Step YouTube kanalu i društvenim mrežama, svakog drugog četvrtka. Gimnazijski profesori i profesorice će u sedmodnevnom serijalu razgovarati o aktuelnim temama u oblasti obrazovanja, ali i sedam standarda zanimanja nastavničke profesije.
Svakog drugog četvrtka, u 19 h, domaćini u studiju su  gimnazijski profesori i profesorice Vedran Zubić, Maja Ljubović i Dženeta Ajanić i Damir Šabotić, spremni da potaknu rasprave o aktuelnim temam u oblasti obrazovanja, ali i sedam standarda zanimanja nastavničke profesije. Treća tema je rezervirana za razonodu i zabavu.

U sinoćnoj e1s01, domaćini su komparirali online nastavu i govorili o benefitima i nedostacima, a tema razgovora je bio i prvi standard zanimanja nastavničke profesije koji nas uči da nastavnici trebaju kontinuirano da unapređuju svoju praku učeći od drugih i s drugima i istražujući dokazane i obećavajuće prakse koje unapređuju tehnologiju za poboljšanje učenja studenata. Profesorica Maja Ljubović, predstavila je i knjigu Sarajevo između legendi i historije, koju su posthumno objavili članovi porodice. Tekstovi se bave toponimima u Sarajevu i rezultat su autorove i istraživačeve zaljubljenosti u Sarajevo.

Pogledajte razgovor i poslušajte šta kažu inovativni nastavnici i ne propustite naredno izdanje 12.03.2021. godine u 19 h!

26 Februara, 2021

0 responses on "Profesori chat.vrt.com (četvrtkom)"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram