• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

PREGLED OSAM SEDMICA #2 – WEBINARI

PREGLED OSAM SEDMICA #2

WEBINARI

Tokom proteklog perioda održano je 28 webinara i susreta, a sve zahvaljujući nesebičnom trudu i spremnosti naših nastavnika/ca, univerzitetskih profesora/ca, stručnih saradnika/ca da, bez ikakve naknade, svoje vrijeme i znanje stave na raspolaganje Zajednici i svima koji su bili spremni da uče i dijele.

Webinare su posjećivali ne samo edukatori/ce i drugi zainteresovani iz cijele BiH, nego i mnogobrojne kolege/ice iz cijelog regiona, kao i naši nastavnici koji žive u inostranstvu.

Veliku zahvalnost dugujemo našim: Nadi Sokolović, Arnesu Tufeku, dr. Ivani Zečević, Edni Haznadarević, Vedranu Zubiću, Lejli Hujdur, dr. Bernadinu Ibrahimpašiću, Fuadi Cerić, Ernadu Osmiću… ali i svima vama koji ste inicirali susrete, učestvovali u diskusijama, doprinosili postavljajući pitanja, učili i primjenjivali naučeno.

Sve snimljene webinar možete pogledati na Youtube kanalu COI Step by Step.

Webinare Medijske pismenosti možete pronaći na kanalu Kratak sadržaj.

Ne zaboravite da pritisnete subscribe!

Nastavljamo…

 

26 Maja, 2020

0 responses on "PREGLED OSAM SEDMICA #2 - WEBINARI"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram