• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Predstavljamo nominovane prakse Nagrade za inovativne nastavnike i nastavice

Predstavljamo nominovane prakse Nagrade za inovativne nastavnike

Jedno od najdražih saopštenja svake godine – objava nominovanih za Nagradu za inovativne nastavnike i nastavnice.

Zadovoljstvo nam je predstaviti ove sjajne prakse i ljude koji stoje iza njih. Bilo je teško, hvala svima koji su poslali svoje prakse i učinili nam posao težim, a u isto vrijeme i ljepšim. Divno je čitati čuda koja radite u učionicima širom Bosne i Hercegovine.

U ime Centra i komisije čestitamo nominovanima i želimo vam sreću u izboru za najinovativnije prakse. Naredni korak – dodjela Nagrade, 18.01. u Mostaru. Do tada, pohvalite se (i jedni druge) – zaslužili ste!

Gledajte i slušajte Besjede o obrazovanju svake srijede u 19h na Facebook profilu Besjeda o obrazovanjuInstagram i Facebook profilu COI Step By Step i na našem YouTube kanalu. Pozivamo vas da nam pišete prije, tokom i nakon emisije, kako bismo njegovali dijalog sa vama i crpeli inspiraciju iz vaših predloga, pohvala, kritika, sugestija i pitanja.

0 responses on "Predstavljamo nominovane prakse Nagrade za inovativne nastavnike i nastavice"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram