• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Poziv za prijavu radova na Deveti naučno-stručni skup Filozofskog fakulteta Univerziteta u Zenici pod nazivom „Nauka i savremenost“

Ove godine će biti održan Deveti naučno-stručni skup Filozofskog fakulteta Univerziteta u Zenici pod nazivom „Nauka i savremenost“. Skup je međunarodnog karaktera i realiziraće se 26. i 27. maja 2022. godine u Zenici.

Skup treba da doprinese stimulaciji produktivnijeg naučnoistraživačkog rada u humanističkim, društvenim i prirodnim naukama, koje se izučavaju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Zenici, u studijima razredne nastave, jezika i književnosti (bosanski, hrvatski, srpski, engleski, njemački, turski), kulturalnog studija, te informatike i matematike.

Datumi koje je bitno da imate u vidu su sljedeći:

Rok za dostavljanje sažetaka:             31. 12. 2021.
Rok za dostavljanje rada:                     31. 03. 2022.
Obavijest o prihvatanju rada:            20. 04. 2022.

Ohrabrujemo sve zainteresovane da prijave radove na ovaj Naučni skup i time doprinesu daljem unapređenju nauke i istraživanja u skladu sa novim naučnim dostignućima.

COI Step By Step i Zajednica inovativnih nastavnika će u narednom periodu vrijedno raditi na pripremi svojih istraživanja koja će prijaviti na ovaj naučni skup.

Kompletna dokumentacija za prijavu radova se nalazi na sljedećim linkovima:

Organizatori Skupa napominju da će Skup biti održan uživo ili online u skladu sa epidemiološkom situacijom.

9 Septembra, 2021

0 responses on "Poziv za prijavu radova na Deveti naučno-stručni skup Filozofskog fakulteta Univerziteta u Zenici pod nazivom „Nauka i savremenost“"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram