• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Poziv nastavnicima za dostavljanje resursa za platformu InŠkola

Poziv nastavnicima za dostavljanje resursa za platformu InŠkola

Zajednica inovativnih nastavnika/nastavnica je mjesto gdje se skupljaju ljudi, rađaju ideje kako bismo stvarali dobro obrazovanje i čuvali radost djetinjstva za svako dijete. Svoje zajedništvo smo dokazali više puta i jednostavno nema alternative stručnoj razmjeni među profesionalcima. Naša velika profesionalna zajednica konačno dobija svoj dom koji dolikuje ovakvoj životnoj i kreativnoj zajednici.

U tajnosti već duže vrijeme razvijamo najveću profesionalnu društvenu mrežu za sve nas kojima je obrazovanje važna vrijednost.

“Nastavnička društvena mreža” će biti mjesto razmjene, rasprave, rasta i dijeljenja najdivnijih momenata iz naših učionica i škola. Da bi bila to što smo zamislili – još jednom pozivamo da budete pioniri i pionirke te doprinesete inicijalnoj bazi odgojno-obrazovnih resursa na svim nivoima odgoja i obrazovanja.

Poziv je namijenjen svim vama koji u svojim odgojno-obrazovnim grupama realizirate inovativne aktivnosti.

Vaš doprinos će nam značiti kako bismo zajednički gradili okruženje za refleksivnu primjenu aktivnosti u različitim okruženjima, poticali akcijsko istraživanje i inoviranje odgojno-obrazovne učionice.

Molimo sve zainteresirane da preuzmu POZIV, informiraju se o oblastima i procesu, te svoje prakse pošalju na adresu naznačenu u pozivu.

Radujemo se vašim praksama.

Poziv za prakse

upoznajte se sa procesom, oblastima i detaljima
Gledajte i slušajte Besjede o obrazovanju svake srijede u 19h na Facebook profilu Besjeda o obrazovanjuInstagram i Facebook profilu COI Step By Step i na našem YouTube kanalu. Pozivamo vas da nam pišete prije, tokom i nakon emisije, kako bismo njegovali dijalog sa vama i crpeli inspiraciju iz vaših predloga, pohvala, kritika, sugestija i pitanja.
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram