• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Poziv na konferenciju 5. Dani obrazovnih znanosti u Zagrebu

Drage naši obrazovni radnici i obrazovne radnice, u nastavku možete pročitati poziv na konferenciju 5. Dani obrazovnih znanosti u Zagrebu ove godine. Ohrabrujemo Vas da se prijavite!

Željeli bismo Vas podsjetiti da će se znanstvena konferencija 5. Dani obrazovnih znanosti održati 19. i 20. listopada 2022. godine u Zagrebu, u organizaciji Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu – Centar za istraživanje i razvoj obrazovanja.

Tema ovogodišnje konferencije je Kako poticati dobrobit u odgojno-obrazovnom okružju u izazovnim vremenima?

Rok za prijavu sažetaka je 01. lipnja 2022. godine.

Konferencija je usmjerena empirijskim istraživanjima dobrobiti svih dionika odgojno-obrazovnih procesa, ali i pojedinih elemenata sustava koji mogu djelovati na dobrobit, kao što su upravljanje sustavom, kurikulum, kvaliteta učenja i poučavanja, vrednovanje, uvjeti rada, mogućnosti profesionalnog razvoja, ekološki aspekti, sigurnosni aspekti, interkulturni aspekti i društvene nejednakosti u obrazovanju (klasne, rodne, etničke, religijske i druge).

Također, dobrodošle su i empirijske analize obrazovnih politika, kao i na rezultatima istraživanja utemeljeni prijedlozi za unaprjeđenje odgojno-obrazovnog sustava i obrazovnih politika i praksi koje utječu na dobrobit svih sudionika.

Pozivamo vas da aktivnim sudjelovanjem i prezentacijom rezultata vlastitih istraživanja doprinesete uspješnom radu konferencije. Konferencija će se održati isključivo uživo.

Detaljnije obavijesti o konferenciji, načinima sudjelovanja te prijavi radova možete potražiti na web stranici:  https://www.idi.hr/doz2022/index.html.

Srdačno vas pozdravljamo i veselimo se vašem dolasku,
Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
Doc. dr. sc. Iva Odak

0 responses on "Poziv na konferenciju 5. Dani obrazovnih znanosti u Zagrebu"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram