• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Počela je četvrta sezona Besjeda o obrazovanju

Nakon ljetne pauze, u sred ove jeseni, podcast Besjede o obrazovanju su započele četvrtu sezonu emitovanja.

Na već do sada naviknutim online kanalima organizacije COI Step By Step, zaljubljenici i zaljubljenice u obrazovanje će svake srijede u 19h imati priliku da čuju smislene, argumentovane, konstruktivne i zabavne razgovore na glavnu temu – obrazovanje.

Stručnjaci, profesionalci, praktičari, korisnici a na koncu zaljubljenici u obrazovanje iz raznih oblasti i profesija će podijeliti svoja znanja, mišljenja, vrijednosti i ideje koje će iznositi direktno i bez cenzure dobro poznatom voditeljskom paru, Namiru Ibrahimoviću i Nedimu Krajišniku.

U blago izmijenjenoj scenografiji, boljoj i profesionalnijoj produkciji sa značajnim reformama na polju programa 😊 i radikalno snažnijom voljom Namira i Nedima da glasno govore o svim problemima i izazovima sa kojima se susreću svi učesnici i učesnice na bilo kojem polju koje se tiče obrazovanja, na početku smo sjajne sezone Besjeda.

Paralelno sa početkom ove nove sezone Besjeda o obrazovanju otvorene su prijave za Nagradu za inovativne nastavnike/ce, te vas pozivamo da se prijavite i podijelite sa nama vašu inovativnu praksu. Prijave su otvorene do 1.12.2022. i sve detalje vezano za NIN 2022 možete pronaći na ovom LINKU.

Prije dodijele Nagrade za inovativne nastavnike/ce organizujemo još jedan bitan događaj koji će nas okupiti iz cijelog regiona, a to je 13. Regionalna konferencija zajednice inovativnih nastavnika i nastavnica pod nazivom „Budućnost nastavničke profesije – nastavnici kao ključni faktor kvalitetnog obrazovanja” koja će se održati u Konjicu 18-20.11.2022.

Podsjećamo vas i na izdanja Step By Step-a koje možete poručiti putem našeg sajta i uživati u sjajnim, raznolikim izdanjima koje nudimo.

Gledajte i slušajte Besjede o obrazovanju svake srijede u 19h na Facebook profilu Besjeda o obrazovanjuInstagram i Facebook profilu COI Step By Step i na našem YouTube kanalu. Pozivamo vas da nam pišete prije, tokom i nakon emisije, kako bismo njegovali dijalog sa vama i crpeli inspiraciju iz vaših predloga, pohvala, kritika, sugestija i pitanja.

0 responses on "Počela je četvrta sezona Besjeda o obrazovanju"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram