• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Otvoren je poziv za Nagradu za inovativne nastavnike/ce u 2021. godini

Nagrada za inovativne nastavnike/ce prepoznaje i promovira one pojedince i pojedinke koji daju nemjerljiv doprinos razvoju odgoja i obrazovanja; predane i posvećene profesionalce koji svaki dan u vrtiću ili školi pretvaraju u čarobnu avanturu učenja i otkrivanja. NIN je osmišljen s ciljem promoviranja važnosti nastavničke profesije, i njene uloge u razvoju društva i svih drugih profesija.

Prijave za Godišnju nagradu za najinovativnije nastavnike/ce u 2021. godini se šalju tako što preuzme obrazac (klik za download), te popunjen obrazac, zajedno sa svim prilozima je potrebno poslati na adresu: milica@coi-stepbystep.ba. Krajnji rok za slanje prijava je 1.11.2021. godine.

Biće održana i online info sesija za sve zainteresirane 13.09.2021. godine sa početkom u 12h na koju je potrebno da se prijavite putem ovog linka.

Ohrabrujemo vas da istražite učenike i dosadašnje pobjedničke prakse, i pošaljete svoju ideju na konkurs!

 

6 Septembra, 2021

0 responses on "Otvoren je poziv za Nagradu za inovativne nastavnike/ce u 2021. godini"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram