• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Odabrano 50 inovativnih praksi u 2017.godini!

Odabrano 50 inovativnih praksi u 2017. godini!

Ponosno objavljujemo listu inovativnih nastavnika i nastavnica čije su prakse u 2017. godini ušle među 50 nominovanih.
Svih 160 prijavljenih praksi predstavljaju primjer kreativnosti i napora koje naši nastavnici i nastavnice ulažu kako bi svaki dan u učionici pretvorili u nezaboravnu avanturu učenja i druženja.
Bilo je više nego teško odlučiti se za 50 nominacija, ali želimo naglasiti da je prevashodni cilj ove nagrade promocija nastavničke profesije i dobrih praksi.
Hvala vam što ste svojom prijavom i vi postali najbolji ambasadori i ambasadorice naše zajedničke poruke “Nastavnici su važni”!
Čestitamo od srca svim nominovanim i vidimo se na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada 08.12.2017. godine u Domu mladih u Sarajevu.

1 responses on "Odabrano 50 inovativnih praksi u 2017.godini!"

  1. Iskrene čestitke svim nominiranim nastavnicima i nastavnicama, a Zajednici nastavnika i nastavnica za inovativne prakse veliko hvala na mogućnosti da inovativnosti u odgojno-obrazovnom radu budu prepoznate.

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram