• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Nove obuke i nova pojačanja

Nove obuke i nova pojačanja

COI Step by Step bogatiji za još jednu članicu! Sretni smo što je od februara sa nama Mirjana Gavrić Hopić, koja nam donosi svoje bogato iskustvo i znanje, a nadasve svoj osmjeh i beskrajnu posvećenost pružanju podrške svoj djeci. Step by Step tim joj želi srdačnu dobrodošlicu!

Ovog vikenda uspješno je završen treći ciklus obuke Uči, misli i djeluj! za odrasle, koji je organizovao Institut za razvoj mladih KULT, a obuku osmislio i realizovao tim COI Step by Step-a. Uživali smo promišljajući zajedno o načinima na koji možemo rad sa djecom i mladima, a najviše proces učenja i poučavanja učiniti smislenim, efikasnim i zamljivim. Učili smo i glavom i srcem, i rastali se (privremeno) puni inspiracije i motivacije za dalje. Hvala KULT-u na izvanrednoj organizaciji i saradnji, i učesnicima koji su još jednom pokazali koliko se potencijala krije u našim nastavnicima, pedagozima i psiholozima, socijalnim radnicima, i svim drugima koji su svoj život posvetili radu sa djecom.

0 responses on "Nove obuke i nova pojačanja"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram