Nove obuke i nova pojačanja


Nove obuke i nova pojačanja

COI Step by Step bogatiji za još jednu članicu! Sretni smo što je od februara sa nama Mirjana Gavrić Hopić, koja nam donosi svoje bogato iskustvo i znanje, a nadasve svoj osmjeh i beskrajnu posvećenost pružanju podrške svoj djeci. Step by Step tim joj želi srdačnu dobrodošlicu!

Ovog vikenda uspješno je završen treći ciklus obuke Uči, misli i djeluj! za odrasle, koji je organizovao Institut za razvoj mladih KULT, a obuku osmislio i realizovao tim COI Step by Step-a. Uživali smo promišljajući zajedno o načinima na koji možemo rad sa djecom i mladima, a najviše proces učenja i poučavanja učiniti smislenim, efikasnim i zamljivim. Učili smo i glavom i srcem, i rastali se (privremeno) puni inspiracije i motivacije za dalje. Hvala KULT-u na izvanrednoj organizaciji i saradnji, i učesnicima koji su još jednom pokazali koliko se potencijala krije u našim nastavnicima, pedagozima i psiholozima, socijalnim radnicima, i svim drugima koji su svoj život posvetili radu sa djecom.

0 responses on "Nove obuke i nova pojačanja"

Leave a MessageThe contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku