• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Nastavljaju se webinari “NIN nominovane inovativne prakse”

Nastavak webinara na kojima nastavnici/e predstavljaju svoje nominovane inovativne prakse iz prethodnih godina se nastavlja. Pod sloganom “Uzajamno se podržavamo i dalje” a uz organizacijsku palicu Adne Sokolović webinari će se održavati utorkom u 19h na ZOOM platformi.

Kao i u prošlom ciklusu, nastavnici/e podijeljeni u svoje kategorije imaće prilike da sa javnošću i sa svim zainteresovanim podijele svoje inovativne prakse i prodiskutuju o istim.

“Ovi webinari su nam se pokazali kao veoma inspirativni u našoj Zajednici inovativnih nastavnika. Osim upoznavanja samih autora praksi, učesnici imaju priliku da postave pitanja, čuju iskustva iz prve ruke, daju nove ideje za unapređenje praksi i na taj način inspirišu jedni druge.” rekla je Adna Sokolović, voditeljka webinara.

Webinari su javni, te svi zainteresovani mogu da se priključe putem linka koji će blagovremeno biti objavljeni na društvenim mrežama Step-a.

Vidimo se svakog utorka (od 18.01. do 15.02.) u 19h!

0 responses on "Nastavljaju se webinari “NIN nominovane inovativne prakse”"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram