• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Najbolji momenti, muzičke obrade i reakcije pobjednika na Ceremoniji NIN 2020

Ove godine  okolnosti su bile takve i družili smo se online i na Ceremoniji dodjele Nagrade za inovativne nastavnike/ce, ali to nas nije spriječilo da nastavničku profesiju slavimo pjesmo, osmijehom i zabavom. Željeli smo da vaše domove ispunimo radošću. Podijelili smo mnogo ljubavi a mnogo je i dobili nazad, pogledajte najbolje momente koji su obilježili Ceremoniju u 2020 OVDJE, a zatim uživajte u najorginalnijim muzičkim izvedbama koje ćemo pamtiti i ponovo preslušavati.

Prva pjesma sa nadolazećeg albuma Ni u svjedočanstvu, Nedo Monteno i Vlade Šerbedžija. Ova pjesma je za sve one koji i dalje riječcu NE pišu zajedno, riječi su autora. Uživajte i podijelite svoja iskustva sa nama na Facebook-u i YouTube kanalu!

Online mi je škola je budući hit sa nadolazećeg albuma. U izvedbi sjajnog ZOOMonija. Pjesma je posvećena nastavničkoj muci prethodnih 10 mjeseci a i muci u svim mjesecima što slijede . Kada vam bude teško sjetite se da vam je škola online, poručuju autori.

Treća pjesma sa Albuma koji će da osvoji region, Uzalud vam trud predavači i sjajno Prljavo igralište. Pjesma ja ujedno omaž svima onima koji ni sinoć nisu učili. Uživajte i dijelite sa nama vaše dojmove, poručili su autori nakon ove izvedbe na oficijelnoj Facebook stranici.
28 Decembra, 2020

0 responses on "Najbolji momenti, muzičke obrade i reakcije pobjednika na Ceremoniji NIN 2020"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram