• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Na konferenciji „Znanje je najbolja prevencija i najbolja investicija“ predstavljene pobjedničke prakse NIN2020

Na konferenciji „Znanje je najbolja prevencija i najbolja investicija“ koju je organizovao Pedagoški zavod Mostar u prostorijama Kulturnog centra „Kralj Fahd“, 5. oktobra 2021. godine, laureatkinje Nagrade za inovativne nastavnike/ce 2020 predstavile su svoje pobjedničke prakse.

Konferencija je simbolično organizovana na Svjetski dan učitelja/ica u želji da promoviše profesiju odgojno-obrazovnih zaposlenika, svih koji su direktno uključeni u odgojno-obrazovni proces.

Tokom konferencije prisutni su imali priliku da učestvuju u razmijeni ideja, prezentaciji primjera dobre prakse eminentnih stručnjaka iz oblasti obrazovanja. U isto vrijeme Prdagoški zavod Mostar uručit će zahvalnice svim saradnicima, pojedincima i institucijama, uz čiju pomoć i podršku je realizovan niz tema iz oblasti stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih zaposlenika tokom školske 2020/21. godine, što je ovu Konferenciju činilo posebnom.

6 Oktobra, 2021

0 responses on "Na konferenciji „Znanje je najbolja prevencija i najbolja investicija“ predstavljene pobjedničke prakse NIN2020"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram