• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Metode, strategije i pripreme #innastavnice Vedrane Šarec

Inovativna nastavnica Vedrana Šarec, magistrica iz Obrtničko-industrijske škole Županja nam je pripremila novu metodu i strategiju – pisani tutorijal za izradu digitalne knjige u BookCreatoru, ali i dvije pripreme za časove u srednjoj školi iz nastavne oblasti Ekonomija. Pripreme za časove možete pronaći pod nazivom Ekološki otisak i Održivi razvoj klikom OVDJE, a u nastavku pogledajte  opis i korake izrade digitalne knjige u BookCreatoru. Klik OVDJE vodi vas do novih metoda i strategija kojima možete obogatiti svoju nastavnu praksu. Ne zaboravite i Vi inspirirati druge. Objavite svoje  metode i strategije iz učionice i inspirirajte druge klikom OVDJE.

Hvala #innastavnici Vedrani Šarec!

Inovativne metode i strategije dostupne su samo ukoliko ste izvršili tehničku registraciju na našem online mjestu susreta. Ukoliko to još uvijek niste uradili, napravite svoj profil i postanite #innastavnik klikom OVDJE. Ostanite informirani i pretplatite se/subscribe na Sedmične vijesti u kojima svake sedmice predstavljamo jednog inovativnog nastavnika/cu i inspiriramo druge!

26 Marta, 2021

0 responses on "Metode, strategije i pripreme #innastavnice Vedrane Šarec"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram