• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Izašao je drugi broj časopisa za novo promišljanje demokratije Res Publica

Drugi broj časopisa Res Publica koji stvaraju naučni istraživači i istraživačice, univerzitetski saradnici i saradnice čitaocima nudi zdravu kritiku i analizu politike, društva i kulture u državama koje su nastale nakon raspada Jugoslavije.

Danas je izašao drugi broj ovog časopisa sa glavnom temom – obrazovanjem. Pored finansijske podrške koju je Centar za obrazovne inicijative Step By Step obezbedio za izdavanje ovog broja, te možete pročitati i tekst koji potpisuju Namir Ibrahimović i Nedim Krajišnik sa naslovom „Kome treba ovakva škola: nacionalno obrazovanje kao loše obrazovanje“. Pored ovog teksta i drugi tekstovi se bave obrazovanjem, i to artikulišući generalistički pristup našoj stvarnosti, povezujući logiku medijske kulture i naučnih istraživanja.

Ono što je još specifično za ovaj časopis je ste da se on može nabaviti kao besplatan dodatak u Bosni i Hercegovini uz magazin Start, u Srbiji uz magazin NIN i u Hrvatskoj uz Novosti.

 Od 22.07.2022. na svim mjestima na kojima možete kupiti Start magazin, biće dostupan i besplatni primjerak Res Publice.

0 responses on "Izašao je drugi broj časopisa za novo promišljanje demokratije Res Publica"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram