Inovativna praksa 2.0


Inovativna praksa 2.0

U sklopu aktivnosti Zajednice inovativnih nastavnika, i uz pomoć TiM-a 200+, COI Step by Step pokreće Program podrške pod nazivom ‘Inovativna praksa 2.o’. Ovaj program namijenjen je svim zainteresovanim nastavnicima i nastavnicama koji su nominirani za Nagradu za inovativne nastavnike u 2016. i 2017. godini.

Cilj ove inicijative je da se nominovane ideje i prakse transformiraju u programe obuke, namijenjene drugim nastavnicima i široj obrazovnoj zajednici kao resurs za razmjenu ideja, učenje i unaprijeđivanje postojećih praksi.

Prvi u nizu trodnevnih programa podrške održat će se od 29. do 31.03.2018. godine u Hotelu Garden City u Konjicu, na kojem će nastavnici i nastavnice, od predškolskog do srednjeg obrazovanja, izraditi preko 20 programa obuke utemeljenih na njihovim praksama.

Ovi programi obuke biće dostupni svim zainteresovanim, i postat će dio resursa web platforme www.inskola.comNeke od njih moći ćete pohađati i tokom Obrazovnih foruma i Regionalne konferencije edukatora/ica.

O temama i ciljevima radionica i programa obuke više u narednom periodu.

 

0 responses on "Inovativna praksa 2.0"

Leave a MessageThe contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku