• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Inovativna praksa 2.0

Inovativna praksa 2.0

U sklopu aktivnosti Zajednice inovativnih nastavnika, i uz pomoć TiM-a 200+, COI Step by Step pokreće Program podrške pod nazivom ‘Inovativna praksa 2.o’. Ovaj program namijenjen je svim zainteresovanim nastavnicima i nastavnicama koji su nominirani za Nagradu za inovativne nastavnike u 2016. i 2017. godini.

Cilj ove inicijative je da se nominovane ideje i prakse transformiraju u programe obuke, namijenjene drugim nastavnicima i široj obrazovnoj zajednici kao resurs za razmjenu ideja, učenje i unaprijeđivanje postojećih praksi.

Prvi u nizu trodnevnih programa podrške održat će se od 29. do 31.03.2018. godine u Hotelu Garden City u Konjicu, na kojem će nastavnici i nastavnice, od predškolskog do srednjeg obrazovanja, izraditi preko 20 programa obuke utemeljenih na njihovim praksama.

Ovi programi obuke biće dostupni svim zainteresovanim, i postat će dio resursa web platforme www.inskola.comNeke od njih moći ćete pohađati i tokom Obrazovnih foruma i Regionalne konferencije edukatora/ica.

O temama i ciljevima radionica i programa obuke više u narednom periodu.

 

0 responses on "Inovativna praksa 2.0"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram