• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Finale druge sezone Besjeda kao zaseban maraton razgovora o obrazovanju

Finale druge sezone Besjeda o obrazovanju će biti skoro kao i jedna zasebna sezona, iz tog razloga će ova srijeda proći bez Besjede. Tim Besjeda sprema čitav maraton razgovora sa sjajnim umovima u obrazovanju.

Besjede se sele u Mostar, gdje će u gostima kod prijateljske Rock Škole Mostar i Muzičkog centra Pavarotti snimiti niz razgovora koji će se emitovati naredne sedmice na YouTube kanalu COI Step By Step-a.

Ograničen broj gostiju u publici tokom panela i razgovora će biti omogućen i svi koji su zainteresovani da prisustvuju ovom događaju, u subotu 19.06.2021. godine, su dobrodošli da se prijave putem elektronske pošte na milica@coi-stepbystep.ba. Potrebno je da napišete svoju motivaciju za učešće.

“Nestrpljivo čekamo subotu i beskrajno se radujemo razgovorima o sjajnim gostima koje ćemo uz pomoć gostujućih voditelja ugostiti u Mostaru” rekli su Nedim i Namir, voditelji Besjeda.

Pogledajte video gdje vas domaćini dosadašnjih Besjeda pozivaju da ispratite ovaj obrazovni događaj godine.

U AGENDI se možete informisati o kompletnom planu i programu koji vas čeka u subotu, a samim tim i saznati kakve Besjede vas očekuju online iduće sedmice.

15 Juna, 2021

0 responses on "Finale druge sezone Besjeda kao zaseban maraton razgovora o obrazovanju"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram