• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Edina Kevro, pobjednica NIN 2019 u kategoriji odgajatelji/ce

Nekoliko dana je do Ceremonije dodjele Nagrada za inovativne nastavnike/ce u 2020. godini. Svaku noć, u 19:00 na našim društvenim mrežama imate priliku inspirirati se i pogledati premijerne kratke filmove o našim prošlogodišnjim dobitnicima nagrada. Slavimo ih dok dočekujemo nove pobjednike.
Edina Kevro u kratkom filmiću koji smo snimili govori kako je nastala njena inovativna praksa inspirirana djevojčicom Ajlom.  U videu klikom OVDJE pogledajte kako ova praksa izgleda iz perspektive djece i njihovih roditelja koje je uključila u realizaciju ideje. Na ovaj način odgajateljica je omogućila vrtiću da stvori saradnju sa roditeljima, a djeci da na jedan inovativan način razvijaju ličnost i opće znanje.
Edina smatra da je najveći uspjeh jednog odgajatelja kada vidi da su djeca usvojila određena znanja i vještine koje primjenjuju u svakodnevnom životu. Osluškujte potrebe i interesovanja djece, pustite svojoj mašti na volju i tako ćete doći do fenomenalnih uspjeha, poručuje Edina.
Večeras smo posvećeni  učiteljima, te ćemo permijerno prikazati film Boška Jovičića, prošlogodišnjeg pobjednika u ovoj kategoriji. Budite sa nama na Facebook-u u 19 h. Uživajte, komentarišite, dijelite dalje! Neka dobra priča dođe do svih naših nastavnika i nastavnica.
14 Decembra, 2020

0 responses on "Edina Kevro, pobjednica NIN 2019 u kategoriji odgajatelji/ce"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram