• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

COI Step By Step je postao član NGO Academy

NGO Academy osnovali su 2013. godine Fondacija ERSTE i Univerzitet za ekonomiju i poslovanje u Beču s ciljem jačanja sektora civilnog društva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi pružanjem daljnjih obrazovnih mogućnosti. NGO Academy ima za cilj izgraditi i ojačati vještine i know-how u temama relevantnim za razvoj i održivo sprovođenje projekata unutar nevladinih organizacija i društvenih poduzeća u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Nudeći niz visokokvalitetnih programa za rukovodioce i članove ovih organizacija, NGO Academy omogućuje izgradnju kapaciteta, kao i transnacionalne mreže unutar svoje zajednice.

 

Članstvom u NGO Academy, osoblje COI Step By Step-a ima pristup kvalitetnim edukacijama namijenjenim profesionalcima u neprofitnom sektoru počevši već od ljetnog semestra ove 2022. godine. Jačanjem sopstvenih kapaciteta i neprestanim učenjem jedino možemo doprinijeti poboljšanju i unapređenju obrazovanja u BiH, te se radujemo i ovoj prilici da možemo učiti i širiti, jačati našu mrežu u regionu.

0 responses on "COI Step By Step je postao član NGO Academy"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram