50 nastavnika prošlo Program podrške “Inovativna praksa 2.0”


50 nastavnika i nastavnica prošlo Program podrške “Inovativna praksa 2.0”

50 nastavnika i nastavnica, odgajatelja i odgajateljica i stručnih saradnika i saradnica u obrazovanju prošlo je Program podrške “Inovativna praksa 2.0” tokom kojeg su razvijali treninge na osnovu svojih praksi nominovanih za Nagradu za inovativne nastavnike.

Od 29. do 31. marta 2018. godine ovih 50 nastavnika i nastavnica razradilo je ideju za više od 40 programa obuke koji se temelje na njihovim autorskim inovativnim praksama. Programi obuke uskoro će biti finalizirani i postat će dio resura platforme INŠkola. Ovi programi obuke bit će namijenjeni svim zainteresiranim nastavnicima i nastavnicama na svim nivoima odgoja i obrazovanja koji žele proširiti svoje iskustvo i inovirati svoje prakse. Neke od njih moći ćete pohađati i tokom Obrazovnih foruma i Regionalne konferencije edukatora/ica.

Drugi ciklus programa podrške održat će se od 20. do 22. aprila za novu skupinu nastavnika i nastavnica.

Organizator Programa podrške je COI Step by Step uz pomoć TiM-a 200+ i Zajednice inovativnih nastavnika.

 

2 Jula, 2018

0 responses on "50 nastavnika prošlo Program podrške "Inovativna praksa 2.0""

Leave a MessageThe contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku