• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

50 nastavnika prošlo Program podrške “Inovativna praksa 2.0”

50 nastavnika i nastavnica prošlo Program podrške “Inovativna praksa 2.0”

50 nastavnika i nastavnica, odgajatelja i odgajateljica i stručnih saradnika i saradnica u obrazovanju prošlo je Program podrške “Inovativna praksa 2.0” tokom kojeg su razvijali treninge na osnovu svojih praksi nominovanih za Nagradu za inovativne nastavnike.

Od 29. do 31. marta 2018. godine ovih 50 nastavnika i nastavnica razradilo je ideju za više od 40 programa obuke koji se temelje na njihovim autorskim inovativnim praksama. Programi obuke uskoro će biti finalizirani i postat će dio resura platforme INŠkola. Ovi programi obuke bit će namijenjeni svim zainteresiranim nastavnicima i nastavnicama na svim nivoima odgoja i obrazovanja koji žele proširiti svoje iskustvo i inovirati svoje prakse. Neke od njih moći ćete pohađati i tokom Obrazovnih foruma i Regionalne konferencije edukatora/ica.

Drugi ciklus programa podrške održat će se od 20. do 22. aprila za novu skupinu nastavnika i nastavnica.

Organizator Programa podrške je COI Step by Step uz pomoć TiM-a 200+ i Zajednice inovativnih nastavnika.

 

2 Jula, 2018

0 responses on "50 nastavnika prošlo Program podrške "Inovativna praksa 2.0""

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram