Zajednica inovativnih nastavnika i nastavnica – Upitnik za buduće članove i članice


Zajednica inovativnih nastavnika i nastavnica

Upitnik za buduće članove i članice

U sklopu inicijative „Nastavnici su važni“ COI Step by Step, sa saradnicima, partnerima i donatorima, želi podržati stvaranje Zajednice inovativnih nastavnika i nastavnica u BiH i regionu.

Zajednica bi okupljala sve zainteresovane nastavnike i nastavnice – od predškolskog do visokog obrazovanja, koji se žele kontinuirano usavršavati, dijeliti svoja znanja i iskustva sa drugima i doprinositi razvoju kvalitete odgoja i obrazovanja. Isto tako, članovi zajednice mogu postati studenti i studentice nastavničkih fakulteta, predstavnici NVO i svi zainteresovani za razvoj odgoja i obrazovanja iz BiH i zemalja regiona.

Kako bi ciljevi i aktivnosti zajednice odražavali vaše potrebe i interesovanja, molimo vas da popunite upitnik na linku http://upitnik.promente.org.

Upitnik je anoniman a rezultati će biti predstavljeni zbirno.

Zahvaljujemo Vam se unaprijed na odvojenom vremenu za popunjavanje upitnika, i nadamo se da ćete i vi postati dio Zajednice!

18 Avgusta, 2017


The contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku