• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Zajednica inovativnih nastavnika i nastavnica – Upitnik za buduće članove i članice

Zajednica inovativnih nastavnika i nastavnica

Upitnik za buduće članove i članice

U sklopu inicijative „Nastavnici su važni“ COI Step by Step, sa saradnicima, partnerima i donatorima, želi podržati stvaranje Zajednice inovativnih nastavnika i nastavnica u BiH i regionu.

Zajednica bi okupljala sve zainteresovane nastavnike i nastavnice – od predškolskog do visokog obrazovanja, koji se žele kontinuirano usavršavati, dijeliti svoja znanja i iskustva sa drugima i doprinositi razvoju kvalitete odgoja i obrazovanja. Isto tako, članovi zajednice mogu postati studenti i studentice nastavničkih fakulteta, predstavnici NVO i svi zainteresovani za razvoj odgoja i obrazovanja iz BiH i zemalja regiona.

Kako bi ciljevi i aktivnosti zajednice odražavali vaše potrebe i interesovanja, molimo vas da popunite upitnik na linku http://upitnik.promente.org.

Upitnik je anoniman a rezultati će biti predstavljeni zbirno.

Zahvaljujemo Vam se unaprijed na odvojenom vremenu za popunjavanje upitnika, i nadamo se da ćete i vi postati dio Zajednice!

18 Augusta, 2017
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram