• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Žanela Pažin

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Temeljno uvjerenje na kome zasnivam svoj rad jeste da je zaista časno biti prosvjetni radnik.
Pedagoška uvjerenja koja sam stekla kroz dvodecenijski rad sa djecom, kroz radno okruženje i stručna usavršavanaj su da učitelj mora :
-imati duh vedrine, ljubavi, pažnje, ljubaznosti kojim zrači
-pokazati emocije , empatiju (razumjevanje i uvažavanje svakog djeteta)
-formirati prostor i situacije pogodne za razvijanje novih znanja
-da bude inspirisan svakim trenutkom u kome vidi napredak djece
- djeci učenje učiniti zabavnim, primamljivim, kreativnim i poželjnim i zbog toga, bez straha izaći iz zacrtanih okvira

KRATAK OPIS PRAKSE
Djecu smo upoznali sa znamenitostima našeg grada da bi saznali što više o gradu u kojem žive i njegovoj istoriji. Takođe mnogo važno je bilo da djeca znaju koje su prednosti pograničnog položaja našeg grada, kakve mogućnosti to pruža i da je prostor na kome živimo zajedničko dobro, koje treba razvijati.
Zamislili smo i ostvarili jedan drugačiji , dječiji način promocije grada, kreirali smo „AZBUČNIK NAŠEG GRADA“. To je mini - turistički vodič koji je naišao na odličan prijem stručne turističke javnosti.
„Azbučnik našeg grada“ je tekstom i ilustracijom prilagodjen djeci i omogućuje im: lakše upoznavanje pojmova, mjesta i dogadjaja vezanih za naš grad ,kao i veći stepen kreativnosti. Ove školske godine koristimo ga kao pomoćno nastavno sredstvo u produženom boravku.

Priprema: LJEPOTE I PREDNOSTI ŽIVOTA NA TROMEĐI DRŽAVA

Pogledaj praksu
6 Decembra, 2021
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram