• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Erna Čunjalo

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Biti odgajatelj je najljepši posao na svijetu. Aktivno pratiti, posmatrati i utjecati na razvoj djeteta je velika odgovornost, ali i čast. U svojim grupama i sa „svojom“ djecom pratimo individualne potrebe svakog djeteta, njihov razvoj, ali se trudimo da se djeca osjećaju i voljeno i zadovoljno. Raznim inovacijama, kao i novijim pedagoškim metodama unapređujemo svoj rad svakoga dana. Trudimo se održati i dobru komunikaciju I saradnju sa roditeljima, a sve to u cilju optimalnog razvoja djece.

KRATAK OPIS PRAKSE
„Korakom do plesa“ je muzičko – plesni performans koji je održan u Gradskoj Areni Zenica 27.05.2017.g., a na kojem je učestvovalo 920 djece uključene u predškolski odgoj i obrazovanje , tačnije u JUPOIO Zenica.Manifestacija će zbog velikog uspjeha u ovoj godini biti realizovana i u 2018.g., tako da se nadam da će postati dio naše prakse i u daljoj budućnosti.

Priprema: KORAKOM DO PLESA

Pogledaj praksu
24 Jula, 2018
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram