• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Danica Mojić

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Imajući u vidu činjenicu da sam 12 godina radila kao vaspitač u grupi, a da sam od 2010. godine na mjestu stručnog saradnika – pedagoga, uvijek na umu imam dijete, njegove potrebe i interesovanja i njegov cjelovit razvoj. Moj moto je da svako dijete zaslužuje jednake šanse za ostvarivanje svojih potencijala i moj je posao da djeci, roditeljima i vaspitačima, u skladu sa svojim znanjem, pružim maksimalnu podršku (pomoć u planiranju i inoviranju vaspitno – obrazovne prakse, organizovanje različitih radionica za roditelje, organizovanje seminara za vaspitače, pisanje različitih projekata koji će doprinijeti unapređivanju predškolskog vaspitanja i obrazovanja, kako u vrtiću „Čika Jova Zmaj“ i Gradu Bijeljina, tako i u cijeloj BiH). S tim u vezi, važno mi je što radim sa romskom zajednicom i međunarodnim organizacijama koje se, zajedno sa nama, bore za povećanje obuhvata djece u BiH predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem. Inspiriše me svaki trenutak u kojem vidim napredak kod bilo kog djeteta, roditelja, vaspitača. Motiv za dalje mi daje svaki pomak, ma koliko on mali bio, i utvrđuje me u mišljenju da je neophodno da svaki pojedinac da svoj maksimum, pa će nam svima biti bolje.

KRATAK OPIS PRAKSE
U namjeri da se djeci promoviše zdrava ishrana nastao je set materijala koji su poslužili za obradu više podtema u okviru glavne teme. Set se sastoji od dvije komponente: didaktičko sredstvo i set slikovnica.Didaktičko sredstvo „Jedi zdravo! Bravo, bravo!“ je sastavljeno iz tri segmenta, i to: Slagalica „Tanjir zdravlja“, Igra memorije i „Vrtuljak zdravlja“ . Set slikovnica „Jedi zdravo! Bravo, bravo!“ od 40 slikovnica (10x10 cm), u pet različitih boja. Obuhvaćeno je pet grupa namirnica (voće; povrće; žitarice; proteini/meso, jaja; mliječni proizvodi). Svaka slikovnica se odnosi na jednu prehrambenu namirnicu i sadrži originalne stihove o njoj.

Priprema: Didaktičko sredstvo „Jedi zdravo! Bravo, bravo!“ i Set slikovnica „Jedi zdravo! Bravo, bravo!“

Pogledaj praksu
24 Jula, 2018
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram