• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Šta me sve očekuje u zajednici ?

Inspiriraj se, postani #innastavnik i inspiriraj druge!

Zajednica

Mi, u Zajednici inovativnih nastavnika/ca vjerujemo da se znanje uvećava dijeljenjem. U želji da doprinesemo kvaliteti bosanskohercegovačkog obrazovanja i podržimo nastavnike, za koje vjerujemo da su ključni faktor za razvoj dječijih potencijala; učinili smo dostupnim resurse za inovativne nastavnike. Nakon što izvršite tehničku registraciju i postanete #innastavnik, dobijate priliku da se inspirirate našim resursima, ali i da inspirirate druge. Svoj rad možete predstaviti i na konkursu za Nagradu za inovativne nastavnike/ce ili nam se možete pridužiti na Reginalnoj konferenciji edukatora na kojoj učimo, svi zajedno.

Inspiriraj se i inspiriraj druge resursima za inovativne nastavnike

Resursi za nastavnike su prostor za inspiraciju inovativnih nastavnika. Obogatite svoju nastavnu praksu novim metodama i strategijama, ili se inspirirajte inovativnim pripremama za časove. Pronađite važne materijale u COI SbS publikacijama i priručnicima; i na kraju – ne zaboravite inspirirati druge. Objavite svoj tekst, pripreme za časove, metode i strategije u učionici i inspiriraj druge.

Registruj se, upoznaj nas i ostani informiran

U temelju inovativnosti otvoren je um i spremnost da slušamo potrebe, ideje i mišljenje djece, da se usudimo oprobati drugačije pristupe, da slobodno griješimo i nešto iz toga naučimo, da ne ustrajavamo uporno na zadatim okvirima, čak i onda kada smo sigurni da ne funkcionišu. Jesi li ti inovativni nastavnik?

Pošalji svoju ideju na konkurs i osvoji Nagradu za inovativne nastavnike

Pošaljite svoju ideju na konkurs za godišnju Nagradu za inovativne nastavnike/ce. Konkurs otvaramo početkom školske godine, a zatvaramo 01.11. Imena nominiranih objavljujemo 20.11., a imena nagrađenih ne otkrivamo sve do svečane Ceremonije dodjele nagrada u decembru/prosincu.

Pridružite nam se na godišnjoj Regionalnoj konferenciju edukatora

Dođite na godišnju regionalnu konferenciju edukatora. Iskoristite priliku da predstavite svoj rad i postignuća i razmijenite primjere dobre prakse i učite zajedno sa kolegama/icama iz šest zemalja.

Upoznaj druge sa nama

Upoznajte druge sa ovom inicijativom i pozovite ih da nam se pridruže. pozovite svoje radne kolege/ice da postanu #innastavnici i pridruže se zajedničkoj inicijativi. Budite zagovornik ulaganja u razvoj nastavničke profesije u svojoj zajednici i šire. Doprinesimo zajedno unaprjeđenju nastavničke profesije i kvalitete odgoja i obrazovanja.

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram