Otvoren poziv za Godišnju nagradu za inovativne nastavnike “NIN 2018.”


Pozivamo sve nastavnike/ce, učitelje/ice, odgajatelje/ice, te stručne saradnike i saradnice na svim nivoima odgoja i obrazovanja da svoje nastavne prakse prijave za Godišnju nagradu za inovativne nastavnike.

Treću godinu za redom, COI Step by Step nastoji prepoznati, promovisati i nagraditi one pojedince i pojedinke koji daju nemjerljiv doprinos razvoju odgoja i obrazovanja, predane i posvecene profesionalce koji svaki dan u vrtiću ili školi pretvaraju u čarobnu avanturu učenja i otkrivanja.

Ohrabrujemo sve zaposlene ili na drugi način angažovane odgajatelje/ice, nastavnike/ce osnovnih i srednjih škola i stručne saradnike/ce sa područja cijele BiH da prijave svoje prakse u jednoj od pet kategorija u kojima se nagrade dodjeljuju.

Konkurs za prijavu inovativnih nastavnih praksi traje od danas, 17.09.2018. do 15.10.2018. godine. Sve informacije o načinu apliciranja, kriterijima, kategorijama i uslovima možete saznati u pozivu – POZIV ZA NIN 2018.

Nakon što pročitate poziv i kriterije apliciranja, molimo vas da preuzmete formular za prijave – PREUZMI FORMULAR

0 responses on "Otvoren poziv za Godišnju nagradu za inovativne nastavnike "NIN 2018.""

Leave a MessageThe contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku