• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Otvoren poziv za Godišnju nagradu za inovativne nastavnike “NIN 2018.”

Pozivamo sve nastavnike/ce, učitelje/ice, odgajatelje/ice, te stručne saradnike i saradnice na svim nivoima odgoja i obrazovanja da svoje nastavne prakse prijave za Godišnju nagradu za inovativne nastavnike.

Treću godinu za redom, COI Step by Step nastoji prepoznati, promovisati i nagraditi one pojedince i pojedinke koji daju nemjerljiv doprinos razvoju odgoja i obrazovanja, predane i posvecene profesionalce koji svaki dan u vrtiću ili školi pretvaraju u čarobnu avanturu učenja i otkrivanja.

Ohrabrujemo sve zaposlene ili na drugi način angažovane odgajatelje/ice, nastavnike/ce osnovnih i srednjih škola i stručne saradnike/ce sa područja cijele BiH da prijave svoje prakse u jednoj od pet kategorija u kojima se nagrade dodjeljuju.

Konkurs za prijavu inovativnih nastavnih praksi traje od danas, 17.09.2018. do 15.10.2018. godine. Sve informacije o načinu apliciranja, kriterijima, kategorijama i uslovima možete saznati u pozivu – POZIV ZA NIN 2018.

Nakon što pročitate poziv i kriterije apliciranja, molimo vas da preuzmete formular za prijave – PREUZMI FORMULAR

0 responses on "Otvoren poziv za Godišnju nagradu za inovativne nastavnike "NIN 2018.""

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram