OGLAS ZA POSAO: Asistent/ica na projektu


OGLAS ZA POSAO: Asistent/ica na projektu

Radujemo se da u svoj tim primimo osobu koja će biti posvećena viziji, misiji i vrijednostima Centra, spremna da uči, i bude vrijedan član/ica tima koji/a nastoji dati doprinos razvoju odgoja i obrazovanja na području cijele BiH.

Ohrabrujemo sve zainteresovane da se prijave na ovaj oglas, a svaka vaša prijava će biti pažljivo razmotrena. Nakon prvog kruga selekcije, na radni intervju će biti pozvani samo oni kandidati i kandidatkinje koji zadovoljavaju kriterije oglasa, i čije motivaciono pismo bude ostavilo snažan utisak na tim u Centru. Radni intervju podrazumjeva seriju zadataka koji će omogućiti Centru da stekne bazni uvid u vaša znanja i vještine.

Radujemo se novom kolegi ili novoj kolegici.

Kriterije, kao i načine prijave možete saznati klikom na “Saznaj više”.The contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku