• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Amela Mešić

Kratka biografija i pedagoška uvjerenja:

Od 1997. godine radim kao  učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi Ruđera Boškovića u Donjoj Mahali, pokraj Orašja u Županiji Posavskoj, gdje sam kao magistrica odgojnih znanosti promovirana u savjetnicu Razredne nastave.   

Dugogodišnja sam suradnica i prijateljica COI, Step by Step-a Sarajevo,  u ulozi mentorice i  trenerice za primjenu suvremenih strategija  poučavanja. Zagovornica sam važnosti razvoja kritičkog mišljenja i poticanja životnih vrijednosti kod osnovnoškolaca.  

Kontinuirano  sudjelujem u nizu pedagoških projekata i  istraživanja, autorica sam stručnih članaka i suautorica pedagoških priručnika,  aktivna na  znanstvenim pedagoškim skupovima i  ponosna dobitnica SbS priznanja  najinovatinije  nastavnice  razredne nastave u 2016. godini. 

Koja je moja generalna obrazovna filozofija

I učitelji i zgrada škole mogu i smiju ostariti, ali strategije poučavanja ne! One trebaju kontinuirano pratiti i zadovoljavati potrebe i mogućnosti svakog učenika te poticati življenje zajedničkih vrijednosti. 

Zašto sam u Zajednici inovativnih nastavnika?

Misija unaprjeđenja obrazovanja je veliki izazov pa je neophodno da vizionari škola budućnosti što prije iskoriste prilike da udruže svoje snage i ideje, baš kao što se radi u Zajednici inovativnih nastavnika.  Biti dijelom ove Zajednice, u kojoj zajedno rastemo i motiviramo, velika je čast i zadovoljstvo.  

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram