• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

ZIN: Elektronski sistem članstva i kampanja KOŽ?

Pripremili smo ZIN elektronski sistem članstva na kojem smo vrijedno radili proteklih šest mjeseci, da bismo registriranim članovima i članicam omogućili da koriste usluge i benefite Centra za obrazovne inicijative i Zajednice inovativnih nastavnika/ca. Za naše registrirane članove pripremili smo tri koraka u koja mogu finalizirati svoj proces elektronskog sistema članstva:
  • Provjerite da li je vaša članska kartica stigla klikom OVDJE,
  • Odgvorite na kratka pitanja i najavite preuzimanje (lično ili putem pošte) klikom OVDJE.
  • Inspirirajte druge da se prijave i podijelite vašu člansku karticu na nekoj od društvenih mreža.

Ukoliko Vaša članska kartica još uvijek nije stigla, pozivamo Vas da se registrirate u Zajednicu klikom OVDJE, ponstanete #innastavnik, inspirirate se našim resursima i upoznajte Zajednicu i,  saznajte ko sve može postati dio Zajednice,  šta Vas očekuje  i kako da inspirirate druge.

Znate da živimo da se glas inovativnih nastavnika/ca čuje,  i u želji da vas pomno čujemo pokrenuli smo široku društvenu kampanju, kojom okupljamo nastavnike, roditelje, stručnjake, predstavnike akademske zajednice i građana. Na ovaj način želimo obrazovanje zadržati u fokusu interesovanja donosioca odluka, ali i da postignemo minimum koncenzusa u pogledu ciljeva obrazovanja u BiH, te vrijednosti na kojima ono treba da počiva. Pozivamo Vas da nas podržite, ali i da iskoritstite ovu priliku i klikom OVDJE postanete dio naše kampanje Kakvo obrazovanje želimo?  Zatražite vašu set besplatnih materijala i člansku karticu te odgovorite na pitanja i izdvojite:

Dragi članovi, ne zaboravite staviti stari dobri drugarski pozdrav #nastavnicisuvažni!
Za nas su uvijek bili i uvijek će biti!

14 Aprila, 2021

0 responses on "ZIN: Elektronski sistem članstva i kampanja KOŽ?"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram