• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Sanja Primorac

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Učenici u školi stječu znanje i iskustvo, razvijaju istinske ljudske vrijednosti, njeguju individualitet, razvijaju prijateljstva, međusobno razumijevanje i pomaganje drugima, uče bez straha i prisile na kreativan i znatiželjan način , igraju se , sazrijevaju i socijaliziraju na zanimljivim i bogatim sadržajima u dominaciji projekata i stvaralačko-metodičkih predložaka rada.

Kratki opis prakse:

S ciljem razvoja interesa za pisanu riječ u svom radu koristim mnoge metode kako bi kod djece probudili ljubav za knjigu. Redovito posjećujem produženi boravak i čitam najmlađim korisnicima. Osmislila sam kutak za najmlađe gdje oni sami biraju knjigu koja im se svidi i kutak za njihove dojmove o pročitanom djelu. Znači od malih nogu oni su i kritičari. Učenike potičem i da sami stvaraju priče koje poslije na radionicama koje održavam s njima predstavljaju u izradi slikovnice ili stripa vlastite priče. Kroz dramatizacije pojedinih priča učenici uživaju u ulogama odabranih likova. Odradili smo “Ježevu kućicu”; Branko Ćopić, realizirali smo dvije predstave, kostimografiju, scenografiju; “Reumatični kišobran”, igrokaz Željke Horvat Vukelja, igrokaz “Čuvajmo Zemlju kao kap vode na dlanu” Sonje Jurić, Kao i bajku “Crvenkapica” koju smo realizirali u drugim razredima osnovne škole na temu “Drugačiji pristup obrade lektire”.

Priprema: Razvoj ineresa za knjigu

Pogledaj praksu
8 Decembra, 2021
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram