• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Preminula je dr. Radmila Rangelov-Jusović, u ponedjeljak komemoracija i sahrana

Dr. Radmila Rangleov-Jusović živjela je svoj san i stvarala bolje obrazovanje. Od jučer, na nebu sija nova zvijeda i naša Radmila Rangelov-Jusović  bolje obrazovanje pravi sa drugog, mnogo mirnijeg i mnogo boljeg mjesta. Sa dobrim ljudima koji su voljeli Radu, želimo da podijelimo važne informacije:
Sahrana je na Gradskom groblju Lav u ponedjeljak, 15.02. u 14:00 časova. Radmila je voljela ljude i brinula se o njima, tako da vas molimo da sutra budemo pažljivi jedni prema drugima, držimo distancu i čuvamo se.
Komemoracija je planirana za 17:00 časova i zbog epidemioloških mjera prinuđeni smo organizovati komemoraciju zatvorenog tipa. Za hiljade ljudi koji žele da se pozdrave sa Radom, obezbjedili smo prenos komemoracije, koju ćete moći pratiti putem kanala njenog dragog Stepa.
Zahvalni smo na hiljadama divnih poruka, pisama i telegrama. Rada nas je spojila i u to ime nju i slavimo!
Počivaj u miru naša zvijezdo!
14 Februara, 2021

0 responses on "Preminula je dr. Radmila Rangelov-Jusović, u ponedjeljak komemoracija i sahrana"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram