• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

PREGLED OSAM SEDMICA #4 – NASTAVNICI/E ZA NASTAVNIKE/CE

PREGLED OSAM SEDMICA #4

NASTAVNICI/CE ZA NASTAVNIKE/CE

Tokom više od dva mjeseca, na stotine nastavnika i nastavnica su nesebično dijelili svoje ideje, prakse, projekte, resurse i sve ono što bi moglo potaći, ohrabriti, inspirisati ili podržati njihove kolegice i kolege.

Preko 200 PRAKSI postavljeno je na web platformi www.inskola.com kao resurs koji može poslužiti i u narednim školskim godinama: 27 iz predškolstva, 57 iz razredne nastave, 103 iz predmetne nastave i 29 ideja za sve uzraste. Svaka on njih inspiracija za neku novu i kreativnu praksu!

Pored toga, tu su i drugi resursi – video materijali, preporuke za knjige, razglednice iz svijeta, analize, prezentacije…i još pregršt zanimljivih i korisnih materijala.

Nije uzalud Zajednica – mjesto gdje se spajaju ljudi i rađaju nove ideje!

Zbog svega toga molimo vas da učestvujete u KREIRANJU PLANA ZAJEDNICE i za narednu školsku godinu! Recite nam šta vam je bilo korisno, šta trebamo nastaviti, šta vi predlažete i kako biste se voljeli uključiti.

Svoje ideje i mišljenje podijelite sa nama tako što ćete popuniti formular na linku:

28 Maja, 2020

0 responses on "PREGLED OSAM SEDMICA #4 - NASTAVNICI/E ZA NASTAVNIKE/CE"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram