PREGLED OSAM SEDMICA #4 – NASTAVNICI/E ZA NASTAVNIKE/CE


PREGLED OSAM SEDMICA #4

NASTAVNICI/CE ZA NASTAVNIKE/CE

Tokom više od dva mjeseca, na stotine nastavnika i nastavnica su nesebično dijelili svoje ideje, prakse, projekte, resurse i sve ono što bi moglo potaći, ohrabriti, inspirisati ili podržati njihove kolegice i kolege.

Preko 200 PRAKSI postavljeno je na web platformi www.inskola.com kao resurs koji može poslužiti i u narednim školskim godinama: 27 iz predškolstva, 57 iz razredne nastave, 103 iz predmetne nastave i 29 ideja za sve uzraste. Svaka on njih inspiracija za neku novu i kreativnu praksu!

Pored toga, tu su i drugi resursi – video materijali, preporuke za knjige, razglednice iz svijeta, analize, prezentacije…i još pregršt zanimljivih i korisnih materijala.

Nije uzalud Zajednica – mjesto gdje se spajaju ljudi i rađaju nove ideje!

Zbog svega toga molimo vas da učestvujete u KREIRANJU PLANA ZAJEDNICE i za narednu školsku godinu! Recite nam šta vam je bilo korisno, šta trebamo nastaviti, šta vi predlažete i kako biste se voljeli uključiti.

Svoje ideje i mišljenje podijelite sa nama tako što ćete popuniti formular na linku:

28 Maja, 2020

0 responses on "PREGLED OSAM SEDMICA #4 - NASTAVNICI/E ZA NASTAVNIKE/CE"

Leave a MessageThe contents of this website and documents do not reflect the opinion of the US Agency for International Development (USAID) or the US Government.

Sadržaj ove web stranice i dokumenata ne odražava mišljenje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Centar za obrazovne incijative
Step by Step
Kralja Tvrtka 1, 71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 66 76 73
Fax. +387 33 26 79 90
E-mail. office@coi-stepbystep.ba
www.sbs.ba

top
Powered by DOC.ba. Copyright © 2018 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Idi na alatnu traku