• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Potpisan Memorandum o razumijevanju između Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću i COI Step by Step-a

COI Step by Step nastavlja sa svojom misijom da unapredi nastavničku profesiju u BiH. Kao još jedan korak u pravom pravcu je i potpisan Memorandum o razumijevanju između Centra i Pedagoškog fakulteta Univeruiteta u Bihaću.

“Ovim memorandumom su obe strane potvrdile da su spremne na dugoročnu saradnju u oblastima od zajedničkog interesa, koje će doprinjeti unapređenju, poboljšanju i razvoju nastavničkih kompetencija.” kazao je Nedim Krajišnik, Izvršni direktor Centra za obrazovne inicijative Step by Step.

COI Step by Step će uz podršku Pedagoškog fakulteta realizirati niz aktivnosti usmjerenih na profesionalizaciju i promociju nastavničke profesije kroz dodjelu nagrada i priznanja za najinovativnije nastavnike i stručne saradnike te različite kampanje i promocije usmjerene na podizanje svijesti o značaju nastavničke profesije.

8 Jula, 2021

0 responses on "Potpisan Memorandum o razumijevanju između Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću i COI Step by Step-a"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram