Izbirljivi petak – Preporučujemo

Izbirljivi petak – Preporučujemo

Piše: Amna Dervišagić, prof. fizike u Općoj Gimnaziji ‘Bosanska Krupa’

Aplikacija Moj razred

Ideja aplikacije je da nastavnice(ci) kao administratori uređuju stranicu svog razreda i na jednostavan način komuniciraju sa roditeljima. Ujedno je i efikasna zamjena za oglasnu
ploču. Korisna je u vrednovanju obrazovanja kao sastavnog dijela života i veze obitelji i škole. Namijenjena je još boljem, detaljnijem, tačnijem međusobnom informiranju, a nastavnicima predstavlja i veliku vremensku uštedu te je svojevrsni dnevnik njihovih nastojanja oko odgoja i veoma je jednostavna za korištenje i mogućnost nadogradnje.

Kreirati razred mogu svi na linku
http://www.mojrazred.info/mojrazred/Register.aspx

Scenariji poučavanja

Link – https://scenariji-poucavanja.e- skole.hr
Scenariji poučavanja su materijali u kojima su ponuđene inovativne i maštovite ideje kako provesti nastavne aktivnosti suvremenim pedagoškim metodama uz primjenu odgovarajućih digitalnih sadržaja i alata. Osnovni je cilj scenarija poučavanja staviti učenika u središte nastavnog procesa i potaknuti ga na istraživanje, razmišljanje, samostalno zaključivanje i djelovanje.

Priručnik
OVDJE PREUZMITE
Djeca koja se osjećaju vrijednom i sposobnom zbog onoga što jesu, vjerovatnije će u životu biti optimistična i razvijati sve svoje potencijale, te postizati visoke rezultate u školi.
Ova brošura će vam omogućiti da se upoznate sa pojmovima osobnog i grupnog identiteta, osvijestite važnost podržavanja i razvijanja djetetove pozitivne slike o sebi, razumijete
važnost vidljivosti dječjeg identiteta u vrtićkom i školskom okruženju, te posljedice negiranja dječjeg identiteta.

0 responses on "Izbirljivi petak - Preporučujemo"

Leave a Message

Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram

Molim unesite e-mail adresu: