• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Snježana Damjanović

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Moje pedagoško uvjerenje je da temelj cjelovitoj odgojnosti i obrazovnosti učenika čini nastavnik koji promišlja, maksimalno usmjerava te kontrolira nastavni proces. Pri tome je otvoren prema okolini, prihvaća učenike onakvim kakvim jesu i preuzima odgovornost za uspjeh svakog učenika. U učeničkoj različitosti zanimanja i sposobnosti nastavnik vidi bogaćenje, a ne prepreku stručnom radu. Rad u takvom okruženju motivira učenike da se osjećaju uspješno i zadovoljno. To je mjesto gdje mogu pokazati svoje znanje, vještine, učiti na zanimljiv način, biti kreativniji i razvijati suradnju i uspješne odnose s drugima, te stečena znanja primjenjivati u svakodnevnom životu. Uvjerenja sam da ovo okruženje, s kompetentnim nastavnikom kao voditeljem nastavnog procesa, stvara i kompetentnog učenika s vještinama 21. stoljeća , tzv. 4C- vještinama (Creativity, Collaboration, Critical thinking, Communication).

KRATAK OPIS PRAKSE
Kako na zanimljiv i kreativan način spojiti matematiku, kriptografiju, kodiranje, financijsku pismenost? Escape room je kreiran s ciljem da potakne učenike na razmišljanje o financijskoj pismenosti.

Priprema: Gamifikacija u nastavi: Escape room i financijska pismenost

Pogledaj praksu
20 Decembra, 2020
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram