• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

NERMANA PIVIĆ I NUSRETA KEPEŠ

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Nažalost u našem društvu je sve više onih koji su pasivni primaoci kako humanitarne pomoći, tako i onih koji traže materijalnu potporu o kojoj ovise. Naša pedagoška uvjerenja idu ka tome da je neophodno ohrabiriti predškolske ustanove da razviju i promiču kreativne projekte u partnerstu sa roditeljima i lokalnom zajednicom i time doprinesu kreiranje pozitivnog životnog okruženja.

KRATAK OPIS PRAKSE:
P.J. „Montessori Toddler“ je pedagoškoj 2021/2022. godini pokrenuo inovativni pristup radu sa djecom koji je baziran na Servisnom učenju. Vrtić kao nosioc projekta traži partnere u lokalnoj ili široj zajednici. To mogu biti pojedinci ili institucije koje žele dati doprinos razvoju svoje zajednice. Projektna ideja „Toddler's orchard“ (Toddlerov voćnjak) je imala za cilj da pronađe voćnjak čiji će vlasnik ustupiti dio voća za potrebe projekta.

Priprema: SERVISNO UČENJE

Pogledaj praksu
25 Januara, 2022
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram