• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Edina Kevro

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Rad sa djecom predškolskog uzrasta je jako odgovoran, ali ujedno izazovan i zanimljiv. Ono što mene pokreće i što je moj moto u radu jesu uspjesi koje vidim iza sebe - kada vidim da su djeca nešto usvojila i da ta znanja primjenjuju u svakodnevnom radu i životu i da se njihove navike mijenjaju na bolje - nema veće sreće i uspjeha za jednog odgajatelja. U radu volim disciplinu i rad. Dobra organizacija je pola završenog posla.

KRATAK OPIS PRAKSE
Projekat „Ja učitelj“ je realizovan u pedagoškoj 2018- 2019. godini. Zemišljen je tako da jedan dan u vrtiću dijete može biti učitelj. U realizaciju ideje sam uključila i roditelje kojima je ideja prezentirana tako da za realizaciju ideje sa svojom djecom na temu „ JA UČITELJ“ mogu pratiti NPP ili mogu djeci prezentirati ili naučiti ih neko svoje znanje, ljubav, igru... bilo koju aktivnostu koju oni žele. Tako da su neki roditelji učestvovali samo u pripremama, a neki su bili glavni akteri sa njihovim djetetom u realizaciji.

Priprema: „JA UČITELJ“

Pogledaj praksu
23 Decembra, 2021
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram