• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Ahmed Kapetan

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Ja sam samo jedan od mnogih. No ja sam samo jedan. Ne mogu učiniti sve, ali mogu učiniti nešto. Zbog toga što ne mogu učiniti sve, neću odbiti učiniti ono što mogu.”
(Edward Everett Hale)

KRATAK OPIS PRAKSE
Nastojeći prepoznati i zadovoljiti potrebe i interese učenika za bavljenjem vannastavnim aktivnostima, učiniti boravak učenika u školi zanimljivijim i zabavnim, podstaći razvoj svijesti o potrebi zaštite okoliša, kao iučenja kroz igru, osmislio sam ZELENU OLIMPIJADU.
Aktivnosti u okviru pripreme i realizacije olimpijade obuhvatale su informisanje direktora škole, nastavnika i dobivanje podrške od strane sportskog saveza općine Donji Vakuf. Zamisao je da se osmisle aktivnosti zabavnog, ali u isto vrijeme i edukativnog karaktera s ciljem razvijanja ekološke svijesti učenika.
Olimpijada je i takmičarskog karaktera, a o toku takmičenja i poštivanju pravila starao se 3-člani žiri, sastavljen od predstavnika vijeća učenika i zaposlenika škole. Pobjednici olimpijade dobili su priznanje, olimpijske medalje .

Priprema: ZELENA OLIMPIJADA

Pogledaj praksu
20 Decembra, 2020
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram