• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/inskola.com/httpdocs/wp-content/themes/wplms-childh-theme/header-transparent.php on line 81
    Sign Up
  • Nema proizvoda u korpi

Adna Čeho-Dinar

Ekspertize:

Pedagoška uvjerenja:

Vjerujemo da svako dijete i mlada osoba posjeduje veliki potencijal i talenat koji je potrebno prepoznati i njegovati. Stoga je radoznalost dio ljudske prirode koji je neophodno podsticati, te djecu i mlade treba učiti da sve propituju.

Škola je mjesto koje djeci mora omogućiti nesmetan razvoj pune ličnosti, da postanu kritički mislioci koji se smjelo suočavaju sa zahtjevima brzomijenjajućeg svijeta, kreativci koji smjelo izlaze iz ustaljenih, sputavajućih okvira koje nameće društvo, da žive i djeluju po principima univerzalnih ljudskih vrijednosti.

Roditelj ili nastavnik nije jedini izvor informacija već je filter koji djecu i mlade uči da kritički ispituju svaku informaciju i spoznaju. Svaka situacija se može pretvoriti u učeću situaciju za mladu osobu ako je uz malo truda modifikujemo i obogatimo.

Priprema: KLUB ČITATELJA I MISLILACA

Pogledaj praksu
2 Decembra, 2021
Copyright © 2023 Centar za obrazovne incijative Step by Step
Instagram